Velkommen til DK-Autocams demo sider.

Kig dig omkring, og læs om hvad DK-Autocam er.

Her kan I se noget af det som I får adgang til som medlem.

På de originale klubsider er der kun adgang for medlemmer.

 

Hvad er DK-AutoCam?

                                                   

 

Et autocampermødested.

Klubben er alle tiders mødested, hvor vi kan kommunikere let og ubesværet uanset hvor i landet vi bor. Da klubbens virke er baseret på internet kommunikation
 

DK-AutoCam er vinduet ud mod alle der interesserer sig for autocampere og ideel til dem som gerne vil vide mere om autocamerlivet og hvad der optager folk som  kører i autocamper.

Klubben er fri og uafhængig af kommercielle interesser. Om du ejer, lejer eller bare er interesseret i ferieformen er du velkommen

 

Lad os slå fast:

·          Der er medlemmer der ikke ejer en autocampe

·          Der er medlemmer med nye campere!

·          Der er medlemmer med gamle campere!

·          Der er medlemmer som har rejst verden rundt!

·          Der er medlemmer som ikke har rejst særlig meget endnu!

Lad os være enige om:
At klubben er et mødested for os alle. Med det nuværende lave kontingent som p.t. andrager kun 200,- kr. pr. husstand.

Vi er i stadig vækst, men at være store er ikke et mål i sig selv, målet er at være gode og til glæde for vore medlemmer !

 

 

Dk-Autocams historie

 

Forhistorien. 

I løbet af året 1999 starter Hans Jørgen 

Efter et noget stille år,  hvor det mest er ham selv som webmaster (af ham selv altid omtalt som websnedker) der skriver på og til siden, kommer der lidt mere gang i den i 2001

Sidst på året, d. 10. og 11. november tager han springet og inviterer alle der har lyst, til en weekend på Hærvejscentret i Kollemorten, byen hvor han selv bor.

Dette var egentlig her starten til vores dejlige klub begyndte
Der var ti familier, i 7 campere og to personbiler mødt op  hvor de havde en gevaldigt hyggede lørdag  søndag.

Efter at alle havde hilst på hinanden holdt Stagis familien et flot foredrag om Croatien og viste flotte fotos. Så var det tid til spisningen, en dejlig menu sammensat af H.J. og Tut. 

Det blev holdt på egnens nedlagte skole, så dem der havde børn med, så ikke meget til dem.

Ud på aftenen var der stor stemning for at stifte en ny klub, da de fleste var utilfredse med den store.

Det skulle være en klub for alle, det vil sige alle med interesse for camperlivet. Her skulle ikke være forskel på om man var ejer af en ældre camper, en gulpladebil, med et par madrasser i, en hjemmebygget eller noget til rigtig mange penge. Her skulle vi alle være lige.

Mange havde en fortid i den store klub, og følte at man grupperede sig for meget, og at det var svært at blive accepteret som nyt medlem. 

Det ville vi som udgangspunkt lave om på, det sociale sammenhold skulle være det vigtigste i vores nye klub, var alle enige om fra starten. Og sådan er det stadigvæk heldigvis. Det ses til træffene, hvor førstegangs deltagere bliver hjulpet ind i sammenholdet.

Vi var også nogle stykker, med en ikke ringe teknisk baggrund, som ønskede at starte en form for brevkasse op, som en hjælp til nye eller kommende ejere af en camper. Dette er i dag blevet til et helt forum, hvor man kan skrive direkte. I starten skrev vi til H.J. som derefter satte det på siden. 

 

 


Lidt årstal

·         1999 Hans Jørgen starter sin hjemmeside op under navnet DK-Autocam.

·         2000 Siden bliver stadig mere udbygget, alt er stadig fra H.J.s. arkiv samt div, artikler og fotos.

·         2001 Der begynder at komme tilbagemeldinger på siden, som vises mere og mere.

·         2001 weekenden d. 10 – 11 november H.J. kalder til træf på Hærvejscenteret. Der bliver taget beslutning om at etablere en klub til foråret.

·         2002 På træffet i Ringsted d. 20 -21 april. hvor der også var stiftende generalforsamling, Allerede i samme weekend laver den nyvalgte kasserer et sæt vedtægter til fremvisning i banken, som bevis for at man har en klub, og dermed kan åbne en konto i banken d. 22 april 2002

·         Det blev ved den stiftende generalforsamling besluttet følgende:
DK-AutoCam og Club-AutoCam lægges sammen og fremstår fremover som Danmarks største internetbaserede autocamperklub og autocamperportal.

·         2005
Under generalforsamling i forårt meddelte Hans Jørgen at opgaven var ved at blive forstår og der belv nedsat en web gruppe på 4 Bjarne, Svend åge, Helmer, samt Lars Ole Christiansen

·         2006
Web-gruppe blev nedlagt og Lars Ole Christiansen overtog opgaven, hjemmesiden er blevet automatiseret over tiden mend online medlemskartotek, camper,fertips,regskabs databaser

·         2009
Vi er i stadig vækst, pt. Ca. 200 medlemmer, men at være store er stadig ikke et mål i sig selv, målet er at være gode og til glæde for vore medlemmer !
Det gode sociale sammenhold er  det vigtigste.

 

     Vores kontingent er stadig kun 200 kr pr. husstand.

 

      


 

 

Hvad får man som medlem adgang til.

 

 

For kun 200 kr pr husstand pr. år, får I adgang til hele medlemsområdet.

I medlemsområdet findes der en masse informationer, og nyttige oplysninger. 

 

 

På de næste sider kan I læse om et par af vores tilbud i medlemsområdet

 

 

 


 

Debatforum ”Hanskerummet”

I medlemsområdet har foreningen sit eget debatforum også kaldet  "HANDSKERUMMET", hvor i foreningens medlemmer kan udveksle synspunkter, erfaringer, spørgsmål og få svar på alt der har relation til autocampere, eller livet i en autocamper. Eller komme med nyheds oplysninger.

 

Tænk vi har over 6000 indlæg i vores debatform. Hvorfor ikke melde sig ind og få snakket med nogle ejer af en autocamper i f.eks. vores forum. Eks. vis inden du invester i en autocamper, Det er der mange der har gjort, til stor glæde og hjælp. Eller få gode råd og tips til en ferie tur.

 

I vores forum kan du fremlægge spørgsmål, tanker og ideer som du måske ellers synes "var  fjollede"

Nogle gange går der kun få timer efter at et spørgsmål er sat på, før de første svar eller en kommentarer foreligger. Andre gange kan det godt tage uger men næsten alle spørgere får som regel et svar.

Folk er langt mere tilbøjelige til at skrive ind til et lukket selskab, hvis vi nogenlunde ved, hvem de andre er. Det afspejles tydeligt i de svar der kommer på andres spørgsmål.


Nye medlemmer kan høste gode erfaring fra de rutineret autocamperkører

 

Vores forum er delt op i:

·         Alt om autocamperen
Her er mulighed for at læse, skrive og svare på indlæg der handler om autocamperen. Teknikken, lovene, tilbehøret m.v.

·         Alt om fritiden i autocamper
Her er mulighed for at læse, skrive og svare på indlæg der handler om gode eller dårlige steder at være, forhold om kørsel, tips og spørgsmål til feriedestinationer m.v

·         Forbruger-siderne
Indlæg med forbrugerspørgsmål og svar. F.eks. advisering om gode tilbud, forsikringsspørgsmål eller kommentarer til bestyrelsen og Websnedkeren.

·         Spontan-træf
Har du planer om et snarligt besøg ved en fiskesø, havnefront eller andet spændende sted, har du her mulighed for at "invitere" andre klubmedlemmer. Kontakt evt. også websnedkeren for rundsending af mail.

·         Overnatnings-pladser
Her modtager vi gerne anmeldelser om overnatningspladser, hvor vi umiddelbart kan holde for en nat uden forudgående tilmelding. Angiv tydelig adresse, så man nemt kan finde stedet ved at søge på f.eks. "degulesider"

·         Tømnings-pladser
Kender du et tømningssted, du gerne vil oplyse vi andre om, så er muligheden her. Husk kun at angive 1 sted pr. indlæg. Du kan oprette alle de indlæg, du har lyst til.

·         Emnebank til afholdelse af træf m.v.
Her har alle medlemmer mulighed for at komme med ideer og tanker omkring afholdelse af træf og andre fællesaktiviteter. Bestyrelsen vil gerne have nogle ideér "kastet på bordet" til fri afbenyttelse.

·         For piger
Dette områder her er for piger, her kan skriver om alt strikketøj sytøj syltetøj, mad og kage-opskrifter. eller hvad der er på hjerte, Men pas på jeg tro der sniger sig nogle tøse drenge der ind, måske et par Øl brygge, gril eksperter

 

 

 

 

 

 

 

Ferietips

Vores database ferietips -  Hvad handle det om?

Her skriver vores medlemmer om deres oplevelser, store som små.

Her er rigtig mange gode ideer, til enten en ferietur eller bare en lille udflugt, både i Danmark og i udlandet. Og der kommer stadig nye til.

Her kan I se hvad det kan være der er skrevet om.

-en flot bygning/slot /ruin eller borg.
-en hyggelig landsby
-et naturskønt sted
-en godt spisested
-et godt overnatningssted
-en herlig vandretur
-et godt badested
-et flot udsigtspunkt

Alt sammen noget der kunne være et besøg værd.

           


 

 

Alternativ overnatningAlternative overnatning er autocamper pladser hvor man lige kan holde for en nat, disse findes i vores database over alternative overnatning.

 

Alternative pladser er steder hvor autocampere kan mødes for natten, det kan være kommunalt anviste steder, private der tilbyder autocampere at holde på deres grund, enkelte havne, eller steder hvor autocampere typisk samles.

Det der tilkendegiver stedet er, at det er billigt eller gratis. Det kan være et sted man har hørt om eller et sted man selv har været på og det gælder for hele EU.

Medlemmer kan selv indberette hvis de ser et godt sted, og andre kan så efter følgende printe en liste ud.

 

 

 

 

 


Træf

 

Foreningen er ansvarlig for afvikling af to træf hvert år, et forår og et efterår. Træffene tilstræbes

afviklet i lige år øst for Storebælt og i ulige år vest for Storebælt. • På forårs træffet er der også generalforsamling,

Derud over bliver der også lavet spontan træf, nogle er næsten en fast tradition, så som juletræf og værkstedstræf, andre er helt spontan, hvor et medlem skriver i vores forum, om der er nogle der vil med et eller sted hen, det kan være i forbindelse med en begivenhed på stedet.

Til vores Efterårstræf  2009 : var vi  32 camper  og 65 Voksen  6 Børn, samlet til et dejlig træf i   Frøslevlejren, med højt solskin og godt humør.

Træf har et godt formål!

·       -Fordi vi alle i klubben er interesserede i autocamperlivet og et træf giver en enestående mulighed for at mødes med andre, som har den samme interesse.

·       -Fordi træffet giver os mulighed for at spørge / høre andre om deres erfaringer hvad enten de knap er begyndt på autocamperlivet eller er fuldbefarne.

·       -Fordi vi i rolige omgivelser, omgivet af andre ligestillede, kan få bekræftet / afkræftet idéer, myter, rygter om andre folkeslag, myndigheder, autocampere osv. osv.

·       -Fordi en afslappende weekend sammen med andre autocamperfolk måske kan danne spiren til nye venskaber, give grobund for et nyt rejsemål eller bare bekræfte en i, at autocamperlivet er den ultimative ferieform.

Der findes en stor database over alle vores træf, med foto og beskrivelse af træfstedet.


 

 

Medlemsliste og medlemmernes hjemmeside

Mange af vores medlemmer har deres egen hjemmeside. Som de har lagt link ind til, også her er der mange gode beskrivelser af ferieture.

 

Iøvrig har vi også en link menu hvor vi samler alle de gode autocamper / ferie gode link vi støder på over tiden

 

 

Galleri

 

I galleriet findes der en masse gode foto af vores autocamper. Og også foto af

medlemmer. Det er frivilligt om man vil indsætte foto.

 

    


Medlemmernes autocamper / mekanik

 Camper-basen

Her har vi en database med vores camper i foreningen, hvor de er beskrevet og vist med billeder og tekniske data

         


 

Vil du være medlem ?

Skulle du have lyst til at være med idet autocamper fællesskab så meld dig ind

Det koster 200 kr. om året ,vi opkræver kun til Januar, så melder du dig ind f.eks. i Oktober betaler du 200 kr. fra Oktober til Januar, ja det er lidt dyre første år, men da beløbet ikke er støre har vi valgt ikke at se det som et problem

Klik på følgende link, hvis i vil være med i dette autocamper univers.

http://www.club-autocam.dk/MedlemsOmraade/IndmeldForm.aspx