Bagsiden

-om DK-AutoCam, bannere og identitet.

Fremtidsvisioner for DK-AutoCam:

Siden den spæde start i 1999 har DK-AutoCam støt og roligt vokset sig stor og stærk. I dag er det den mest besøgte portal inden for genren autocampere.

Det betyder ikke, at vi læner os tilbage og lader "siden passe sig selv". Tværtimod vil vi altid arbejde hen imod endnu mere stof, endnu flere tiltag, samt brede os lidt mere i emnet ferie og camping. Har du en god ide er vi altid villige til at lytte!

I 2001 blev Club-AutoCam lanceret og i foråret 2002 blev klubben omdannet til en rigtig forening. Foreningen ejer i dag DK-AutoCam, således at internetportalen står udsædvanlig godt rustet til fremtiden.

Bannerannoncer på DK-AutoCam:

Få dit firma repræsenteret på DK-AutCam og gør dit navn kendt! Vi har over tusinde besøgende om ugen i højsæsonen. Og vores besøgende er virkelig autocamperinteresserede. DK-AutoCam´s repræsentation på alle kendte søgemaskiner er ærlig og bygger kun på ordene autocamper, campingbus, og mobilhome. (Ikke på ord som ferie, rejser osv.)

Annoncerne er uhørt billige og kan købes  Klik her for komplet oversigt og tilmeldingsskema.

Bannere til fri afbenyttelse:

Vil du hjælpe DK-AutoCam med at blive endnu mere kendt, kan nedenstående bannere frit anvendes.
 

 460x60 pixels

 240x60 pixels

  140x40 pixels     140x40 pixels

 

Identiteten:

Identiteten:
Undertegnede som står som websnedker for DK-AutoCam har en alsidig håndfuld velvillige sagkyndige som der kan og bliver trukket på når der er behov.

Identifikation:
Lars Ole Christiansen
5220  Odense

post@dk-autocam.dk

Køre autocamper Elnagh

Hvis det er personlig kontakt der ønskes opgiv blot telefonnummer så ringer jeg

 

 

mail .