Modtaget nyheds mail og pressemeddelelser.

12.01.2017 Vendelbo Vans Aktiviteter og udstillinger for 2017.   Nyhedsbrev fra Nedergaard camper , nu Camperworld
Se vedlagt meddelse aktiviteter_2017.pdf                          aktiviteter  2017 pdf

25.05.2014 Vendelbo Vans kan nu service hele autocamperne, det vil sige både bildelen og campingen kan serviceres, man kan komme dage før og overnatte på deres autocamperplads  og så kan de være klar til at tag bilen næste morgen

De har for ca. 2 mdr. siden ansatte en af de mest erfarne Fiat mekanikere som har været ansat ved det tidligere aut.Fiat Laur.Jensen i Hjørring gennem de sidste 19 år. De har så i den forløbne tid fået anskaffet sig det mest moderne testudstyr osv. således at de tilbyder at lave alle former for service på bildelen, hvilket betyder at man kan få lavet service på både bil og bodel samme sted på en gang. Kommer man aftenen i forvejen, kan der overnattes på vores camperplads og vi er klar til at gå igang straks næste morgen, så kan vi sætte en mand på bodelen og en på bildelen. Imens vi arbejder kan man slappe af og nyde en kop kaffe og følge arbejdet, inden man kører videre samme dag.

Læs vedlagt flyer   Camperservice.pdf og Fiatservice.pdfPressemeddelelser som sendes til dk-autocam.dk lægges her, de skal være autocamper relateret.

Banner betalende bliver for fordelt.

Vi vil helt modtage den i PDF format....... TAK..