Aabenraa autocamperplads er lukket.

Det er med stor beklagelse at vi i Dk- Autocam har erfaret, at den dejlige autocamperplads på Aabenraa sejlklubs arealer har måtte lukket.

Vi har undersøgt grunden, og blevet oplyst, at den direkte årsag hertil, er at ejeren/bestyren af Fjordlyst camping i Aabenraa der efter utallige klager til Aabenraa kommune, over autocamperpladsens eksistens har fået kommunen til at lukke pladsen.

At autocamperpladsen ved lystbådehavnen måtte lukke begrundes med, at man ingen permanent tilladelse havde til at drive autocamperplads, men at der var givet dispensation hertil .

Dk - Autocam har efter at autocamperpladsen måtte lukke, erfaret at ejeren/bestyren af Fjordlyst camping på bådklubbens arealer og parkeringsplads sætter brochurer med orientering om sin campingplads i vinduerne hos de autocampere der parkere der i   dagtimerne, desuden er der flere steder i området af Aabenraa sat hjemmelavede skilte op der henviser til autocamperovernatning på Fjordlyst camping.

Vi opfatter det som brødnid fra Ejeren/bestyren af Fjordlyst campingplads, og opfatter hans adfærd og handling som uacceptabel.

Det er vores håb og forventninger, at Åbenrå autocamperplads får en permanent tilladelse som autocamperplads. Det er en rigtig dejlig plads med en helt perfekt beliggenhed, som med omkring 2300 overnatninger om året er et stort plus for byen.

Indtil Aabenraa autocamperplads igen kan bruges (forhåbentlig i 2011 ) kan man evt.  bruge byens parkeringspladser og overholde P. reglerne.


  KOPI fra Aabenraa sejlklubs hjemmeside: Eller se Sejlklubbens hjemmeside

Autocamperpladsen lukket i 2010

På grund af en ulykkelig konflikt mellem Aabenraa Kommune og en af byens campingpladsejere, har Aabenraa Sejl Club af myndighederne fået påbud om at standse udlejningsaktiviteten på autocamperpladsen i sommeren 2010.

Aabenraa Sejl Club har dog et begrundet håb om, at der fra foråret 2011 kan udstedes varig tilladelse til drift af autocamperplads, og vi håber således at kunne byde alle vore venner blandt autocamperfolket velkommen fra sæsonen 2011 igen.

Med beklagelse
Bestyrelsen